Sunday, 26 May 2013

QMG NETWORK

Dengan Hanya RM100 anda mampu 
menjana pendapatan lebih
RM500,000 Sebulan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk semua, izinkan saya berbicara sejenak dan tolong baca sampai habis. Anda tidak akan menyesal meluangkan hanya 7 minit untuk kesenangan masa-masa akan datang… dan saya hargai masa yang anda luangkan.


Mari kita sama-sama renungkan..
Apa yang anda boleh dapat dengan RM100? 2 helai baju? sehelai seluar? sepasang kasut? Isi petrol? Tiket taman tema?...
Terlalu kecil nilai RM100. Pada zaman kini, Bukan begitu?...

Tetapi dengan hanya RM100 tahukah anda sekiranya anda menyertai QMG pada hari ini dengan modal RM100 anda mampu memperolehi RM1,600 dalam masa 4 hari akan datang dan pada hari-hari berikutnya SETIAP HARI?
YA!! Ini adalah REALITI dan BENAR !
Dengan HANYA RM100 anda mampu menjana pendapatan lebih RM500000 SEBULAN!
Dengan HANYA RM100 anda mampu memiliki kereta idaman anda kerana QMG akan menghadiahkan anda KERETA idaman sekiranya anda layak Dengan HANYA RM100 anda MAMPU mengubah status kewangan anda HANYA RM100.
TETAPI sekiranya anda tidak berbuat apa-apa dengan RM100 yang anda ada atau join program yang tidak memberikan pendapatan yang hebat seperti QMG, JANGAN BERANGAN UNTUK HIDUP SENANG.
Anda tidak perlu keluarkan MODAL beribu-ribu ringgit untuk mencapai IMPIAN ANDA, tetapi HANYA RM100 bersama QMG anda mampu mencapai IMPIAN ANDA!

Sekali lagi saya katakan, HANYA RM100!!
Sebab-sebab wajib kenapa anda wajib sertai QMG dan AMBIL PELUANG INI ! 
Modal SERENDAH RM100!
Kalau taka ada RM100 x sampai sejam pun boleh cari (nak seribu daya tak mahu seribu dalih). So, memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join. Siapa pon boleh join. Memang senang nak jalankan bisnes nih. Terlalu mudah untuk di "jual". Mudah untuk diterima. Inilah salah satu faktor penting untuk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yang rendah". Sebabnya simple, orang yang nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah. Yang ini hanya RM100 je. Ramai yang sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup.
Sistem komisen atau bonus penajaan yang tinggi iaitu 30%
Bonus penajaan memberikan anda RM30 untuk setiap RM100 dari ahli yang anda perkenalkan/mendaftar melalui anda. Cuba anda cari atau bandingkan dengan syarikat lain, memang tidak ada syarikat yang memberikan bonus setinggi ini setakat ini untuk modal RM100.
Contoh pengiraan:
Anda perkenalkan 10 orang sehari
10×RM30=RM300 SEHARI
Maka Sebulan RM9000 hanya dari bonus penajaan sahaja…
Bonus pasangan 20% bagi 1 pasangan
1 kiri 1 kanan = RM20    
Bonus ini akan berjalan tanpa perlu anda bekerja kerana semua downline anda akan dapat downline mereka dan ini akan memberikan bonus pasangan kepada anda. Maksimum bayaran bonus pasangan sehari adalah RM1600 (kalau nak lebih kena join lebih la…hehhe).
Pendapatan DARI AUTO MAINTAIN setiap bulan
YA, bersama QMG anda akan perolehi pendapatan TETAP setiap bulan sehingga RM836520!! ini jika anda join dengan RM100,
cuba bayangkan kalau anda join dengan RM700..
7 × RM836,520 = RM5,855,640!!
MENCECAH 5 JUTA!!

Menarik betul??
Bukan itu sahaja
QMG juga menyediakan redeem point dimana ahli boleh menebus barangan pilihan DARI POINT TERKUMPUL DARI BONUS AUTO MAINTAIN, antaranya:
Inilah LIMA sebab-sebab penting kenapa anda "WAJIB" join projek ini.
Modal rendah, kerja mudah, pulangan lumayan. Nak harap duit gaji semata-mata memang tak cukup. Kalaulah ada duit tambahan RM5,000 ~ RM20,000 sebulan, kenapa anda nak tolak?. Kalau dapat lebih lagi la best boleh setel hutang lama. Amacam? Best tak? So, jangan kedekut dengan RM100 anda. Tak miskin pun kalau anda keluarkan RM100 tu dari dompet. Letakkan duit tu dalam bisnes QMG ini.
Lepas tu kongsi peluang ini dengan kawan-kawan, insyallah mereka akan join sebab murah, simple dan lumayan. Apa lagi? Bertindaklah segera. Kalau tunggu lagi nanti orang rembat pulak peluang ini. Lagipun rugi besar kalau orang rembat plak kawan-kawan kita. So, klik DAFTAR sekarang jugak dan buat PEMBAYARAN terus! Lepas tu jangan lupa bagi tau kawan-kawan pasal projek ni. Takkan nak kaya sorang je...
Inilah LIMA sebab-sebab penting kenapa anda "WAJIB" join projek ini.
Modal rendah, kerja mudah, pulangan lumayan. Nak harap duit gaji semata-mata memang tak cukup. Kalaulah ada duit tambahan RM5,000 ~ RM20,000 sebulan, kenapa anda nak tolak?. Kalau dapat lebih lagi la best boleh setel hutang lama. Amacam? Best tak? So, jangan kedekut dengan RM100 anda. Tak miskin pun kalau anda keluarkan RM100 tu dari dompet. Letakkan duit tu dalam bisnes QMG ini.


 SERTAI KAMI HARI INI !!!! KEJAYAAN MENANTI ANDA !!!!




 
Daftar SEGERA hari ini.. 

kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.